کاربرد html و css

ساخت وبلاگ

اولین قدم برای طراحی وب سایت دانستن HTML و CSS است. زبان‌های HTML و CSS در کنار سادگی دارای ریزکاری‌ها و نکات زیادی هستند که اگر در حین آموزش دیدن آنها را یاد نگیرید می‌تواند بعد ها برای شما مشکل ساز شوند. پیشنهاد ما یادگیری آموزش html5 و css3 در وبسایت آکادمی آی تی است.

HTML چیست؟

HTML (مخفف عبارت Hyper Text Markup Language) یک زبان نشانه‌گذاری استاندارد برای ایجاد صفحات وب می باشد. HTML ساختار صفحات وب را تعیین می‌کند. و یاد گرفتن آن آسان می باشد. اگر بخواهیم به سوال HTML چیست پاسخ دهیم، باید کاربرد اصلی HTML را بررسی کنیم.HTML زبانی است که با استفاده از تگ‌هایی قالب کلی صفحات وب را می سازد. یعنی با HTML میتوانید ساختار و اسکلت اصلی وبسایت خود را طراحی کنید.

 تگ ها در HTML می توانند لیست ها،‌ پاراگراف ها، لینک ها،‌ جداول، عکس و ... را بسازند و شما با استفاده از تگ ها قادر هستید صفحات وب خود را بسازید.

چرا نمی توان html را یک زبان برنامه نویسی دانست؟
بسیار از افرادی که به خوبی معنی HTML را درک نکرده اند این زبان را یک زبان برنامه نویسی میدانند که اشتباه فکر میکنند. HTML هیچ وقت نمیتواند یک زبان برنامه نویسی باشد. چون به هیچ وجه ویژگی های زبان برنامه نویسی، مانند متغیر ها، توابع، شرط ها، حلقه ها و… را ندارد. این یعنی اگر در تصورمان HTML را یک زبان برنامه نویسی بدانیم. کاملا اشتباه  کرده ایم. اگر می توانیم درباره‌ی آن  تعریفی بیان کنیم، میگوییم: که ابزاری برای ساخت اسکلت وب با استفاده از تگ ها و می تواند صفحات وب را برای ما ساختاردهی کند.


اگر با حوزه وب آشنا باشید میدانید طراحی وب سایت دو بخش دارد:

اولین مرحله: ساختاربندی اصلی صفحات وب که توسط HTML انجام می شود.
دومین مرحله: افزودن جذابیت های ظاهری مثل رنگ و… که با زبان CSS انجام میشود.
 
اگر مایلید با HTML  به راحتی آشنا شوید و کامل درک کنید که معنی HTML چیست، یکی از بهترین مثال‌های آن، تصور یک ساختمان است که می خواهیم آن‌را با هم بررسی کنیم.

ساختمان را تصور کنید که شخصی میخواهد آن را بسازد، مثلا یک مجتمع مسکونی. چون روند طراحی وب،‌ بسیار شبیه به روند ساخت ساختمان است،‌ فرض کنید میخواهید شما یک مجتمع مسکونی را بسازید. اولین گام ساخت یک ساختمان ایجاد اسکلت بندی و قالب اصلی آن ساختمان توسط میل گرد، سیمان، بتن و… است. یعنی شما اول، اسکلت اصلی ساختمان را ایجاد می کنید و در گام بعد، با استفاده از کچ، رنگ آمیزی و… ظاهر آن‌ را زیبا میکنید.

ساخت سایت با html هم دقیقا مثل همین است. زبان HTML به شما کمک میکند تا با استفاده از تگ ها، اسکلت اصلی ساختمان وب سایت خود را تعریف کنید. و تعیین کنید هر بخش در کدام قسمت قرار میگیرد.مثلا تعیین کنیید منو، فوتر، سایدبار و … کجا قرار بگیرند. در گام های بعدی می توانید صفحه وب ساده ای که ایجاد کردید را زیباتر و کاربر پسند تر کنید.
 
همچنین اگر یک انسان را تصور کنیم، می توانیم HTML را به بدن انسان تشبیه کنیم. میخواهیم بدن انسان را به صفحه‌ی وب سایت تشبیه کنیم:
انسان  بدنش توسط استخوان هایش اسکلت بندی میشود. سپس با استفاده از کدهای CSS، میتوان به این انسان جذابیت ظاهری داد.

معنی تگ چیست؟
احتمالا هنگام کار با html به چیزهایی به نام تگ که به این شکل <> یا </> است  برخورد کرده اید و کنجکاو شده اید که بدانید تگ چیست؟ همه html  از تگ ها قدرت گرفته است. یعنی هرکاری که توسط HTML انجام میشود، از طریق tag ها انجام میدهد و این تگ ها هستند که به html قدرت میدهند. در آموزش html css آکادمی آی تی تمام این موارد تدریس شده است.
 
Html و css با هم چه ارتباطی دارند؟
پیش تر هم در این مقاله اشاره کردیم، HTML و CSS به کمک یکدیگر می توانند صفحات وب را بسازند.شما توسط HTML، اسکلت کلی صفحه وب سایت را مشخص می کنید بعد با CSS می توانید به آن جذابیت های ظاهری و بصری اضافه کنید. مثل همان مثال ساختمان سازی که توسط میلگرد، بتن و… ساختار کلی ساختمان را می ساختید و سپس با استفاده از رنگ و گچ و… ظاهر آن ساختمان را زیبا می کردید.
 
روش اجرای فایل های HTML
فایل های HTML برای که اجرایی شوند  به هیچ ابزار خاصی نیاز ندارند. یعنی شما برای اجرای فایل های آموزش HTML فقط نیاز به یک مرورگر دارید که از HTML پشتیبانی کند که امروزه تمام این مرورگر ها این قابلیت را دارند.
فرق ندارد از کدام مرورگر استفاده می کنید، شاید هم مرورگر شما اپرا یا IE باشد. به هر حال شما می توانید کدهای HTML خود را بنویسید و آن‌ها را اجرایی کنید.

 

CSS چیست؟
CSS یا Cascading Style Sheets زبانی است جهت استایل‌ دهی به صفحات وب سایتمان. یعنی CSS تعیین می‌کند که یک عنصری که با  HTML ایجاد شده چگونه در وبسایت نمایش داده شود. CSS دستورات گسترده‌ای دارد که در آموزش css آکادمی آی تی سعی شده تا سطح خوبی از این زبان تدریس شود. CSS حجم کارها را پایین می آورد و به شما این اجازه را می‌دهد تا استایل صفحات مختلف را به شکل همزمان مدیریت کنید.


Css در طراحی سایت چه کاربردی دارد؟
Css یکی از زبان های برنامه نویسی مهم و در طراحی فرانت اند سایت است. قبل از اینکه در مورد دلایل اهمیت css در طراحی وب سایت توضیح دهیم. اول تعریفی را در مورد css ارائه می دهیم. Css میتوان گفت یک زبان برنامه نویسی بسیار قدرتمند است که برای مدیریت نمایش و کلیک و یا لمس محتوای ایجاد شده در html مورد استفاده قرار می گیرد. یعنی اگر ما دارای یک عنصر  html در وب سایت هستیم، برای مثال عنوان، و می خواهیم اندازه متن آن را 20 پیکسل و رنگ آن را بر روی قرمز تنظیم کنیم، باید از css کمک بگیریم. برای یادگیری این زبان آموزش css آکادمی آی تی را مشاهده کنید.https://academyit.net/products/css-leaing

web ...
ما را در سایت web دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : bahram weblearn بازدید : 286 تاريخ : سه شنبه 21 مرداد 1399 ساعت: 13:55